Windev

ADECsoft gebruikt de recentste versie van Windev.

ADECsoft ontwikkelt met de tools van PC Soft zoals WinDev, WinDev Mobile en WebDev.

PcSoft levert alle technologie inzake database, native access modules, rapportgenerators,…
Alhoewel ze perfect functioneren met alle Windows software (office, word, excel, outlook maar ook openoffice) bieden ze niettemin doorgroeimogelijkheden naar Linux en Apple. Ze ondersteunen ook courante databases als Oracle, AS400, MySQL en MSSQL

De voordelen voor de klanten en gebruikers zijn vlot werkende en eenvoudig installeerbare programma’s,
waarbij er zelden conflicten optreden die eigen zijn aan besturingssystemen en andere embedded modules van de windows platformen.

Bovendien kunnen ontwikkelaars transparant ontwikkelen voor zowel pc toepassingen (ERP, CRM,…), als mobiele toepassingen voor PDA en iPad én webtoepassingen (online webshop, portals).

Na 14 jaar ontwikkeling kunnen wij terugvallen op een groot aantal referenties waarbij tot op heden geen noemenswaardige problemen zijn opgedoken.
Een robuuste en flexibele database omgeving is de ruggengraat van PC Soft.
Deze database “Hyperfile” genoemd is royalty-free. Er moeten geen licenties per pc betaald worden voor het gebruik van de database.

De uitbreidingen zoals een krachtige rapportgenerator, ODBC/OLE modules eigen aan het framework laten u toe om uw gegevens optimaal te gebruiken.

In Frankrijk maar ook in België kan PC Soft terugvallen op een grote gemeenschap van ontwikkelaars en softwarebedrijven die dit krachtige platform gebruiken.
Referenties van PC Soft zoals – Porsche, Ferrero, Suez, Bridgestone, Shell, TotalFina, Honda, TAGaviation – zijn het bewijs dat ook grote ondernemingen sterk geloven in dit framework.

Hebt u nog vragen ivm Windev, Webdev of Windev Mobile neem vrijblijvend contact met ons op.

Last modified : by Andy Declerck ADECsoft 52 Guido Gezellelaan Roeselare, 8800 Belgium